26 Ağustos 2007 Pazar

BASINDA BEN :)

Şirketi etkileyen bir başvuru da, hazırladığı başvuru videosunu http://hasanbasusta.blogspot.com adresli blogunda yayınlayan kişi oldu. Onun elemelere kalmasını sağlayan, videosuyla şirkete başvurmaması, fark edilmeyi beklemesiydi. Bu aday da elemelere alındı. Toplamda ise başvuranların 20’si final elemelerine katıldı. Verilen konuda yaratıcı bir şekilde sunum yapmaları istendi. Bunlardan 2’si işe alınacak. İşte böyle anlatıyor HÜRRİYET İ.K. Youth Rep. başvurumu. Haber burada. 700 başvuru arasından en beğenilen 2 başvurudan biri olmuş benimki. Eğer devam etseydim, sürecin sonunda işi alacağım konusunda kendime güvenim tamdı. Ama ben Youth Rep. in son başvuru tarihini (1 Eylülü yani ve bugün daha 26 Ağustos) bekleyemedim ve başka bir işe başladım bile. Üstelik yeni işim ilgimi daha çok çekiyor çünkü artık uluslararası pazarlama yapıyor olacağım.

Bugün itibari ile basında ilk haberim yayınlanmış oldu. Umarım ikincisi ile arayı fazla açmam. Belki ileride "Basında Ben" diye bir bölüm açma imkanım olur :) Basında yer almayla birlikte çok sayıda mail almak ve tanımadığım insanlar tarafından tebrik edilmek çok güzel bir duygu. Herkese tavsiye ederim :)

4 yorum:

Serhat dedi ki...

selamlar,
Buradan bir düzeltme yapmamıza izin verir misiniz ? İşi alan kişilerin haberleri yapılmamıştı İK'da. Elemelere kalan 20 kişi'den 2'si haber yapıldı. Dolayısıyla işi aldığınız gibi bir durum yoktu.
Yeni işinizde başarılar dileriz :)

Hasan Basusta dedi ki...

Tabii tabii, ben işi aldığımı söylemedim hiç bir zaman. Sadece işi alacağıma inandığımı soyledim. Gercekten yanlis anlasilma olmus, duzelttim.Ilginize tesekkurler.

Unknown dedi ki...

tebrik ederim çok hoş bi fikir
ben de katıldım ama ilk 20 ye giremedim
bende cv örneğimi blogumda yayınladım bari bi işe yarasın die:)

Adsız dedi ki...

Harika bir iş çıkarmışsın seninle gururlandık Yeni işinde başarılar