17 Aralık 2007 Pazartesi

İKİ MANTIKLI İŞ FİKRİ

Çok mantıklı bir iş fikri: AIDS' liler için arkadaşlık sitesi. Kulağa çok mantıklı geliyor. Üstelik fikir, ilk yıl Amerika'da 110.000 dolar ciro yapmış bile.

Bir diğeri ise Santamail. Kuzey Kutbundan posta adresi alan zeki kahramanımız oradan yılbaşında Noel Baba olarak yolladığı her mektup için 10 dolar kazanmış. Daha doğrusu aileler, çocukları için bu parayı ödemiş. 2001 yılında kurduğu şirket bugüne kadar 200.000 mektup yollamış. Evet 200.000.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

peki neden bi çok kişi kafasındaki buna benzer fikirleri hayata geçiremio .. acaba gerçekleştiricek düşünülücek farklı bişi kalmadımı ..

aslında bi projenin bi sürü kişi tarafından düşünülmeside sorun dil sonuçta hayata geçicek olan bitanesi ... sperm misali .. şuan bunu yazarken aklıma geldi insanların düşündüğü aklından geçirdikleri olabilme ihtimalleri üzerine hayal kurdukları onlar için değerli olan düşünceleri bir arada toplayan bi web ortamı .. logosuda diğer başaramayan spermlerden oluşsa ... bi projeler oylanıp oluşumu için kullanıcıların desteği alınsa ... gerekirse kişilere bu işin ortağı payı verilse ... sanaldan şirket oluşsa proje üretim merkezi kimlinde faliyet gösterse ...